• »
  • »
  • Groep expositie Mooi Enschede in Concordia galerie

Groep expositie Mooi Enschede in Concordia galerie


Groep expositie MOOI ENSCHEDE 23-7 t/m 21-08-2016 in Concordia.


Het platvorm MOOI ENSCHEDE, waarbij veel kunstenaars uit verschillende disciplines zijn aangesloten treedt deze zomer voor de derde maal groots naar buiten. Concordia aan de Langestraat 56 in Enschede tussen 23 juli en 21 augustus een bolwerk van beeldende kunst, muziek en po√ęzie.

Ik ben een van de deelnemende Twentse kunstenaars van deze groep expositie. Tijdens deze periode is mijn collectie lederwaren verkrijgbaar bij Concordia Kunst & Designwinkel op dezelfde lokatie.

www.mooienschede.weebly.com

http://www.concordia.nl/expositie

Iedere kunstenaar toont minstens 1 werk waarbij haar/zijn relatie met Enschede uitbeeld. Sinds ik in Enschede leef is mijn werk getransformeerd, deze verandering is goed te zien in het werk wat ik kan laten zien tijdens deze groep expositie.