• »
  • »
  • KunstenLandschap Pinksterweekend zondag -maandag 15&16 mei 2016

KunstenLandschap Pinksterweekend zondag -maandag 15&16 mei 2016


KunstenLandschap Lonneker


KunstenLandschap Lonneker dit kunstevenement is een tweedaagse expositie in het fraaie landschap rond Lonneker (gem. Enschede) en is verbonden met het culturele hart van Enschede:de Roombeek. Onderweg kan men volop genieten van het fraaie Twentse coulissenlandschap, maar ook van verrassende kunstwerken, installaties en performances.

De organisatie streeft er naar beeldend werk vanuit verschillende invalshoeken te tonen met de nadruk op kunst in het landschap, ook dit jaar weer met werk van veel verschillende kunstenaars. De route is elk jaar anders en kan te voet of per fiets worden afgelegd.

Mijn presentatie “Ode aan het dier” is te zien in Kerk op Dorpsplein te Lonneker.

http://www.kunstenlandschap.nl